SON DAKİKA



Haber > Gündem > Restoranda silahlı saldırıya uğrayan kişi 8 gün sonra öldü

Restoranda silahlı saldırıya uğrayan kişi 8 gün sonra öldü

16 Ekim 2023 Pazartesi - 14:59




Restorana düzenlenen silahlı saldırı 3 kişi yaralanmıştı. Başından yaralanan kişi ise 8 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.





Olay, 9 Ekim Pazartesi günü Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, İbrahim Demir Y. (18) ve Mete D. (21) motosikletle bir restoranın önüne geldi. Motosikletten inen Mete D., restorana doğru defalarca ateş açtı. Ardından Mete D., arkadaşı İbrahim Demir Y.’nin kullandığı motosiklete binerek olay yerinden kaçtı.
 

Yaşanan olayda restorandaki müşterilerden Oğuzhan Doğan (25) başından, Musa D. (26) kulağından ve iş yerindeki çalışan Mahmut B. (51) ayağından vuruldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralıları kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, saldırganların motosiklet ile kaçtıkları yere kadar kamera kayıtlarını izleyerek tespit etti. Şüpheliler Yüreğir'in Kışla Mahallesi'nde bulunan bir evde saklanırken, yapılan operasyonla yakalandılar. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk olan şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Başında vurulan Oğuzhan Doğan tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap