SON DAKİKA



Haber > Gündem > Renault bakın ne yapmış

Renault bakın ne yapmış

21 Temmuz 2016 Perşembe - 13:42




Bursa Valisi Küçük, 15 Temmuz darbe girişimini akşamı Renault'un Genel Müdürü'nün kendisini arayarak "Üretimi durdurayım mı" dediğini açıkladı.





Bursa'ya yeni atanan Vali İzzettin Küçük basın mensuplarıyla tanışma yemeğinde bir araya geldi. Burada konuşma yapan Vali Küçük, geçtiğimiz hafta yaşanan başarısız darbe girişimini değerlendirdi. "Kabusta, milletimiz destan yazdı" diyen Küçük, "Milletimiz 15 Temmuz'da, çapulcu terörist faaliyeti geri çeverdi. Bazı prangaların kırılması ve kurtuluş için bir fırsat yakalandı. Aksi halde bunlardan kurtulmak zaman alacaktı" dedi.

"RENAULT ÜRETİMİ DURDURMAK İÇİN ARADI"

Bursa Valisi İzzettin Küçük olayların yaşandığı anlarda Renault'un Genel Müdürünün telefon ile kendisini arayıp, "Faaliyeti dururayım mı?" diye sorduğunu belirtip, 'Ben, 'Devam durdurmayın devam edin' dedim. Üretimi durdurmadılar.  Devam ettiler. Bursa'da hiçbir fabrikada üretim durmadı. Bunlar insanlara güvendir. Yarın ve sonraki günlerde daha da güçleneceğimize inanıyorum. Kepazelikte, önemli bir prangadan kurtulduk. Önceden kasa atıldığı zaman dolar fırlıyordu. Şimdi on kuruş arttı. O da düzelecek. Devlete ve hükümete güvenilmeli" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap