SON DAKİKA



Haber > Gündem > Rehine krizi sona erdi

Rehine krizi sona erdi

25 Mart 2015 Çarşamba - 09:08




Van'da soygun amacıyla girdiği banka şubesinde 9.5 saat rehinelerle birlikte kalan soyguncu polise teslim oldu.





Van'da bir kamu bankasına soygun amaçlı giren 29 yaşındaki Veysel Y., elindeki pompalı tüfekle güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Olayı duyan rehine yakınları banka şubesi önüne akın etti. Üzerinde bomba görünümü verdiği bir düzenek, bir kuru sıkı tabanca, bir pompalı tüfek ve güvenlik görevlisinden aldığı tabanca bulunan şahıs, polisin yoğun çalışmaları sonucu ikna edilerek teslim oldu.

Şahıs, yoğun güvenlik önlemleri altında emniyete götürülürken, rehineler ise gözyaşları içinde banka şubesinden çıkarak, kendilerini bekleyen yakınlarına kavuştu.


Yaklaşık 9,5 saatlik ikna sonucu teslim olan zanlı, geniş güvenlik önlemleri altında kurşungeçirmez yelek giydirilmiş olarak Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi.




Sağlık kontrolünün ardından zanlı aynı güvenlik önlemleri altında zırhlı araca konularak, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap