SON DAKİKA



Haber > Gündem > Regan,Trabzonspor'a olası transferini böyle yorumladı: Harika olur

Regan,Trabzonspor'a olası transferini böyle yorumladı: Harika olur

15 Haziran 2019 Cumartesi - 13:39




Trabzonspor'un transfer etmek istediği Obeng Regan, bordo-mavili takımın kendisi için harika bir seçenek olacağını söyledi.





Trabzonspor transfer çalışmalarına hız verirken gündeme yeni bir isim daha geldi... Bordo-Mavililer'in scoutları Hırvatistan ekibi Istra'da forma giyen Ganalı orta saha oyuncusu Obeng Regan'ı yönetime sundu ve yönetim de hemen harekete geçerek ilk temasını yaptı.

Trabzonspor'a transferi hakkında Gazete Damga'ya açıklamalarda bulunan Obeng Regan, "Birçok seçenek var, hem kulübümüze hem de menajerime bazı teklifler geliyor. Trabzonspor harika bir takım ve bu büyüklükteki takımlarda forma giymek istiyorum. Trabzonspor'un kariyerim açısından önemli bir adım olacağını düşünüyorum.

SAĞ KANATTA DA OYNAYABİLİYOR

Geçtiğimiz sezon Istra'da 32 maça çıkan Regan, 4 gol atarken 2 de asist yaptı. 24 yaşında ve merkez orta sahada görev yapan Obeng Regan'ın ikinci mevkisi ise sağ kanat... Genç yıldızın güncel piyasa değeri ise 500 bin Euro... Fırtına, transfer sezonunda genellikle genç isimlere yöneliyor. 24 yaşındaki Regan, dinamizmi ile ön plana çıkıyor. Ganalı orta saha oyuncusu gelecek vaat eden bir futbolcu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap