SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ramazan'ın olmazsa olmazı ilahiyatçılar koronavirüse yakalandı!

Ramazan'ın olmazsa olmazı ilahiyatçılar koronavirüse yakalandı!

25 Nisan 2020 Cumartesi - 10:52




Ramazan boyunca yaptıkları programlarla tanınan ilahiyatçılar Prof. Dr. Cevat Akşit ve Ömer Döngeloğlu’nun koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.





Televizyon ekranlarında iftar ve sahur programlarında yaptığı sohbet ve okuduğu dualarla bilinen ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu'nun Ramazan Ayı'nın ilk gününde ekranlarda olmaması merak ediliyordu.

Döngeloğlu 21 Nisan'da sosyal medyada yaptığı "Selamün aleyküm arkadaşlar kişisel Youtube kanalımızdan inşaAllah Ramazanı şerifte canlı yayınla sohbetler yapmayı düşünüyorum" mesajını paylaşmıştı.

Ancak Döngeloğlu'nun Kovid-19 testinin pozitif çıktığı ve Başakşehir Hastanesi'nde tedavi altında olduğu belirtildi.

Öte yandan Türkiye'nin yakından takip ettiği hocalardan Cevat Akşit de koronavirüse yakalandı. Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, kendine ait sosyal medya hesabından haberi böyle duyurdu:

"Cevat Akşit ile Ömer Döngeloğlu hocaların Koronadan tedavi olduklarını duydum. Allah iki hocamıza da şifa versin. İnşaallah en kısa zamanda ailelerine dönerler."


Ancak Hatipoğlu daha sonra bu paylaşımını kaldırdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap