SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ramazan'da zam yok

Ramazan'da zam yok

06 Temmuz 2013 Cumartesi - 09:30




Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Et ve Süt Kurumu olarak gerekli tedbiri aldık. Depolar et dolu" açıklamasını yaptı.





GIDA Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, ramazan ayında et ve süt ürünlerine herhangi bir zammın söz konusu olmadığını belirterek, "Birtakım spekülasyonlarla kimse vatandaşın ramazan sofrasına göz dikmesin. Et ve Süt Kurumu olarak gerekli tedbiri aldık. Depolarımız et dolu. Ayrıca, vatandaşın elinde milyonlarca kesimlik hayvan var. Ramazan öncesi hatta bir miktar indirim de yaptık. Ramazan ayında et ve süt ürünlerinde zam yapılmasını gerektiren bir durum yok" dedi. Sofraların baş tacı olarak nitelediği ekmekle ilgili açıklamalarda da bulunan Bakan Eker, ekmeğin dört katkı maddesiyle üretileceğini söyledi. Eker, "Ekmek buğday unu, maya, tuz ve su ile üretilecek. Halkımızın daha kaliteli ve daha sağlıklı ekmek tüketmesi için çalışıyoruz. Bir dahaki safhada halkımızın tam buğday ekmeği tüketmesini planlıyoruz" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap