SON DAKİKA



Haber > Gündem > Raci Şaşmaz hakkında yakalama kararı!

Raci Şaşmaz hakkında yakalama kararı!

03 Mart 2020 Salı - 17:31




Kurtlar Vadisi yapımcısı Raci Şaşmaz’ın da arasında olduğu 13 kişinin ‘tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı’ suçundan yargılanmasına dün başlandı.





İstanbul Anadolu 13. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya sanıklar Necdet Yalçın, Tayyar Raci Şaşmaz, Ahmet Mahir Şaşmaz, Maruf Dindar, Muhammet Muhit Kayaoğlu, Tayfur Yalçın katılmadı.

Ara kararını açıklayan mahkeme, aralarında Şaşmaz’ın da olduğu 6 kişi hakkında yakalama kararı çıkarttı. Mahkeme, söz konusu kişiler hakkında yurt dışı yasağı da kondu. Mahkeme heyeti duruşmayı 8 Eylül’e erteledi.

NE OLMUŞTU?

Başlamadan biten Brooklyn projlerinin 131 mağdurunun şikâyeti üzerine başlayan soruşturmada İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı iddianame hazırlamıştı.

İddianame İstanbul (Anadolu) Ağır Ceza Mahkemesi’nce kabul edilmişti. Yapımcı Raci Şaşmaz ile Ahmet Mahir Şaşmaz, Aydoğan Selimoğlu, Hızır Selimoğlu’nun da aralarında bulunduğu Pana Yapı ve Selimoğlu İnşaat firmasının ortak ve yöneticisi 13 şüphelinin ‘Tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı’ suçundan 131 defa hapisle cezalandırılmaları isteniyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap