SON DAKİKA



Haber > Gündem > Putin'i maça davet edecek

Putin'i maça davet edecek

28 Temmuz 2016 Perşembe - 11:28




Türkiye, günden güne iyileşen ilişkilerini yeşil sahada da geliştirecek. Milliler 31 Ağustos’ta Antalya’da Rusya ile oynayacak.





Avrupa Şampiyonası’nda isteneni yapamayan A Milli Futbol Takımımız, Dünya Kupası Grup Elemeleri hazırlıklarına anlamlı bir maçla başlayacak. Ay-yıldızlılar, 5 Eylül tarihinde Hırvatistan ile oynayacağımız maç öncesinde ilk özel karşılaşmasını Rusya ile yapacak. Rusya’ya ait bir uçağın düşürülmesi ile başlayan ve kopma noktasına gelen ilişkilerin iyileşmesi için çabalar hızlanırken, Millilerimizin ilk hazırlık maçı bu ülkeyle yapılacak olmasının, ülke turizmine de katkı sağlayacağı vurgulandı. Antalya’da 31 Ağustos’ta yapılacak özel karşılaşma öncesinde ay-yıldızlı ekibimiz, bu kentte üç günlük kampa girecek. Milliler, bu maçın rövanşını da 2018’de Rusya’da yapacak. Bu arada 9 Ağustos tarihinde Rusya’ya gidecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Devlet Başkanı Putin’i bu maça davet etmesi bekleniyor. Öte yandan Dünya Kupası Grup Elemeleri’nde mücadele edecek olan A Milli Takımımız’ın grubuna Kosova’nın da katılması, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in yapmayı planladığı hazırlık maçlarını tehlikeye soktu. Ay-yıldızlılar, grupta Hırvatistan, Ukrayna, İzlanda, Finlandiya ve Kosova ile mücadele edecek. Takım sayısının altıya yükselmesi nedeniyle, elemeler süresince ekibimizin, yoğun maç trafiği nedeniyle fazla özel maç oynamayacağı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap