SON DAKİKA



Haber > Gündem > Putin'den Erdoğan'a: ''Bunu alırsan limuzini hediye ederim''

Putin'den Erdoğan'a: ''Bunu alırsan limuzini hediye ederim''

28 Ağustos 2019 Çarşamba - 13:38




Moskova'da MAKS-2019 Havacılık Fuarı'nı birlikte gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında geçen diyaloglar ortaya çıkmaya devam ediyor. Putin'e bir helikopter ve limuzinin fiyatını soran Erdoğan, ''Bunu alırsanız arabayı hediye ederim'' cevabını aldı.





Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında Havacılık Fuarı gezisi sırasında geçen konuşmalardan yeni bölümler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Kremlin muhabiri Dmitri Smirnov, Telegram’dan yaptığı paylaşımda, Erdoğan’ın "Aurus" model limuzininin fiyatını sorduğunu yazdı. Buna göre Erdoğan, Putin’den 18 milyon ruble (yaklaşık 1.6 milyon Türk lirası) yanıtını alınca “Düşüneceğim” yanıtını verdi.

Smirnov’un aktardığına göre, Putin ile Erdoğan arasında ilginç bir konuşma daha yaşandı.

Rus lider, fuarda sergilenen ve başkanlık aracındaki gibi geniş bir oturma alanına sahip 8 milyon dolar değerindeki helikopteri satın alırsa, makam aracını Erdoğan’a hediye edeceğini söylüyor.

Bu sırada gülüşmeler yaşanırken, Erdoğan’ın “Okey”, Rus heyetinden biri ya da tercümanın ise Rusça olarak “Tamam, anlaştık” dediği duyuldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap