SON DAKİKA



Haber > Gündem > Putin: Yabancı paralı askerler sivilleri canlı kalkan olarak kullanıyor

Putin: Yabancı paralı askerler sivilleri canlı kalkan olarak kullanıyor

03 Mart 2022 Perşembe - 20:03




Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, önemli açıklamalarda bulundu. Operasyonların devam ettiğini belirten Putin, "Rusların ve Ukraynalıların tek halk olduğu kararından vazgeçmeyeceğim." dedi.





Putin'in konuşmasından satır başları şu şekilde;

15 tankı ve altı zırhlı araçları vardı. Düşmana saldırdılar ve onları yerle bir ettiler. Hiçbir can kaybı da olmadı burada. Bu büyük, çok uluslu bir halkın parçası olmaktan gurur duyuyorum. Aynı zamanda Rusların ve Ukraynalıların tek halk olduğu kararından vazgeçmeyeceğim.

Biz şu anda neonazilerle savaşıyoruz. Bunu görebilirsiniz zaten. Yabancılar var. Ortadoğu'dan bile gelen yabancı silahlı askerler var. Ve sivilleri insan kalkanı olarak kullanıyorlar. Her türlü zırhlı aracı yerleşim yerlerinde kullanıyorlar. Bu tam olarak gördüğümüz radikalleşmeye işaret ediyor. Daha fazla topu yerleşim yerlerinin yakınlarına yerleştiriyorlar. Hatta yabancı ülke sakinlerini de esir almış vaziyetteler. Binlerce öğrenci var Harkiv'de. Hepsini tren istasyonunda tutuyorlar. 3 binden fazla yabancı öğrenci var.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap