SON DAKİKA



Haber > Gündem > Prof. Tevfik Özlü: Önümüzdeki günlerde bir bedeli olacak

Prof. Tevfik Özlü: Önümüzdeki günlerde bir bedeli olacak

11 Nisan 2020 Cumartesi - 17:07




Sokağa çıkma yasağının açıklanması sonrası yaşanan görüntülerle ilgili konuşan Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Sokaklara taşan insanların bulaştırmasının önümüzdeki günlerde bir bedelinin olacağını düşünüyorum" dedi.





Canlı yayında Ebru Doğan'ın sorularını yanıtlayan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, sokağa çıkma yasağı duyurusu sonrası vatandaşların fırın market ve tekellere akın etmesini değerlendirdi.

"Kırılma noktasına geldiğimizi düşünüyorum"

Prof. Dr. Tevfik Özlü, şunları kaydetti:

Son 4-5 gündür işler iyi gidiyordu. İyi haberler geliyordu, seviniyorduk. Ama ben bugün bir kırılma noktasına geldiğimizi düşünüyorum. Bugün sokaklara taşan insanların bulaştırmasının önümüzdeki bir hafta-on gün içinde bir bedelinin olacağını düşünüyorum.

"Korkunç bir bulaşma olasılığı"

Halkın tedbirsiz şekilde sokağa çıkmasıyla 'korkunç bir bulaşma olasılığı' olduğunu vurgulayan Prof. Özlü, "İyi olmasını temenni ederim ama iyi görünmüyor. Bana Türkiye'nin her yanından görüntüler geliyor. Eğer doğruysa bunlar çok ciddi problem var, mutlaka müdahale edilmeli" diye konuştu.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap