SON DAKİKA



Haber > Gündem > Prof. Dr. Kadıoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: "6 ay bakan olayım!"

Prof. Dr. Kadıoğlu'ndan Erdoğan'a çağrı: "6 ay bakan olayım!"

14 Ağustos 2021 Cumartesi - 17:25




İTÜ Meteoroloji ve Afet Yönetim Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden sel felaketlerine ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.





İTÜ Meteoroloji ve Afet Yönetim Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu yaşanan sel felaketi sonrası flaş bir paylaşımda bulunarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'a çağrıda bulundu. Dere yatağındaki yapılaşmaya tepki gösteren Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, "Dünyada bir ilk galiba karada tusunami yaşadık. Tebrik etmez başarılarımızın devamını dilemem! Tek dileğim 6 ay Çevre ve Şehircilik Bakanı olup taşkın yatakları, orman yerleşimi ve köprü yönetmelikleri çıkartmak.” paylaşımında bulundu.

"DERE İÇİNE APARTMAN DİK SONRA İKLİM KRİZİ"

Sosyal medya hesabından da kendisine selin iklim krizi nedeniyle oluştuğunu yazanlara öfkenen Kadıoğlu, duruma tepkisine şu ifadelerle yanıt verdi;

"Dere içine apartman dik sonra iklim krizi. Len bıraaak! Uzaktaki binalar sanki başka gezegende duruyor. Onlara iklim krizi neden yok.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap