SON DAKİKA



Haber > Gündem > Pompalı tüfekle rastgele ateş açtı: 2 ölü

Pompalı tüfekle rastgele ateş açtı: 2 ölü

21 Ekim 2016 Cuma - 11:25




Manisa'da husumetlileriyle karşılaşan şahısın rastgele pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.





Olay, Hamidiye Cami karşısında bulunan Meydan Kafe önünde meydana geldi. Elindeki pompalı tüfekle meydana gelen Okan Çıtak, daha önce tartıştığı iddia edilen Tamim Aslan(49) ve Fatih Bulut(36) ile Meydan Kafe önünde karşılaştıktan sonra pompalı tüfeğini çıkarttı.

15 EL ATEŞ ETTİ

Çıtak, pompalı tüfekle rastgele yaklaşık 15 el ateş açtı. Saçmaların isabet ettiği Tamim Aslan, Fatih Bulut ve meydanda bulunan olayla ilgilisi olmadığı öğrenilen Özgür Durmaz (25) yaralandı.

TÜM MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Tamim Aslan (49) ve Fatih Bulut (36) tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Yaralı Özgür Durmaz’ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olay sonrası Okan Çetin gözaltına alındı.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap