SON DAKİKA



Haber > Gündem > Polise hain tuzak! 3 şehit

Polise hain tuzak! 3 şehit

11 Kasım 2015 Çarşamba - 09:43




Şırnak Silopi'de zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlama oldu. Hain saldırıda 3 polis şehit olurken 1 polis ise yaralandı





Edinilen bilgiye göre, Şehit Harunbey Mahallesi’nde seyir halindeki zırhlı polis aracına teröristlerce saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu araç içindeki 4 polis memuru yaralandı. Silopi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan polislerden 3’ünün yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olduğu, 1 polisin ise durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.Saldırı sonrasında bölgeye çok sayıda zırhlı araç gönderilirken, yer yer çatışmaların sürdüğü öğrenildi.

 4 GÜN ÖNCE İZİNDEN DÖNEN POLİS ŞEHİT OLDU

Şırnak’ın Silopi İlçesi’nde teröristlerin yola döşediği bombanın infilak ettirilmesi sonucu yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit olan özel harekat polisi 33 yaşındaki Sabri Altınbaş’ın Düzce’nin Kaynaşlı İlçesi’nde bulunan baba ocağına ateş düştü.Silopi’nin Şehit Harun Boy Mahallesi'nde teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı bombanın zırhlı polis aracının geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatılması sonucu 3 özel harekât polisi şehit olurken bir poliste yaralandı. Olayda şehit olan polislerden Sabri Altınbaş’ın Kaynaşlı’da bulunan baba ocağına ateş düştü. Şehit haberinin ilçeye ulaşmasının ardından Kaynaşlı Kaymakamı Şenol Koca ve İlçe Belediye Başkanı Ak Parti’li Erol Bayraktar ve askeri yetkililer acı haberi aileye ulaştırdı. Oğlunun şehit haberini alan baba Zeki Altınbaş ve yakınları acı haberle birlikte gözyaşlarına boğuldular.Özel Harekât polisi Altınbaş’ın izin için geldiği memleketi Düzce’den 4 gün önce görev yaptığı Silopi’ye dönerek görevine başladığı, evli ve 4 aylık bebeğinin olduğu öğrenildi.

 Şehit evi yasa büründü

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, terör örgütü PKK  mensuplarının, zırhlı polis aracının geçişi sırasında el yapımı patlayıcıyı  infilak ettirmeleri sonucu şehit olan polis memuru Hilmi Bardakçı'nın Adana'daki  evi yasa büründü. Emniyet yetkilileri, şehit Hilmi Bardakçı'nın (41) merkez Yüreğir  ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi'ndeki evine gelerek, ailesine şehadet haberini  verdi. Bu sırada ambulans ve sağlık ekipleri şehit yakınları için iki katlı evin  bulunduğu sokakta hazır bekletildi.Haberi alan şehit polisin eşi Havva Bardakçı, "Allah'ım duymak  istemiyorum. Saat yedinden beri arıyorum cevap vermiyor" diyerek gözyaşı döktü.Yaklaşık 1,5 yıldır Şırnak'ta görev yaptığı belirtilen Bardakçı'nın  şehit olduğu haberini alan yakınları, babası İsmet ve annesi Selver Bardakçı'ya  başsağlığı diledi.Bardakçı'nın bir süre önce katarakt ameliyatı olduğu ve yaklaşık 10  gün önce görev yerine gittiği bildirildi. 13 yıllık evli Bardakçı'nın 2 çocuk  babası olduğu öğrenildi. Şehit Harun Boy Mahallesi 47. Cadde'de dün zırhlı polis aracının  geçişi sırasında teröristlerin, daha önce yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı  infilak ettirmeleri sonucu yaralanan 4 polis memuru Silopi Devlet Hastanesine  kaldırılmış, polislerden 3'ü müdahaleye rağmen şehit olmuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap