SON DAKİKA



Haber > Gündem > Polise ateş açan göstericiler vuruldu

Polise ateş açan göstericiler vuruldu

26 Eylül 2015 Cumartesi - 07:32




Adana’da yola barikat kurarak korsan gösteri yapan bir grup terör örgütü yandaşı, kendilerine müdahale eden polise molotofkokteyli atıp, silahla ateş





Göstericiler vuruldu... Polis, 2 kişiyi bacağından vurarak etkisiz hale getirdi, 3 kişiyi ise yaşanan kovalamanın ardından yakaladı.
Olay, Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi Eminağa Caddesi’nde meydana geldi. Yola barikat kurarak korsan gösteri yapan bir grup terör örgütü yandaşı, ihbar üzerine olay yerine gelen polise molotofkokteyli atıp, silahla ateş açtı. Polis ekipleri, kendilerine silahlı saldırıda bulunan terör örgütü yandaşlarından ikisini bacağından vurarak etkisiz hale getirdi. Ara sokaklara kaçan terör örgütü yandaşlarından 3’ü ise yaşanan kovalamanın ardından yakalandı. Bacaklarından vurulan 2 gösterici geniş güvenlik önlemi altında Çukurova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan göstericiler ameliyata alındı. Yakalanan 3 kişi de sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap