SON DAKİKA



Haber > Gündem > Polis maganda kurbanı oldu

Polis maganda kurbanı oldu

20 Ağustos 2016 Cumartesi - 14:32




Tayini Şırnak'ın Silopi ilçesine çıkan polis memuru Mehdi Uzun, tayin işlemlerini tamamlamak için geldiği İstanbul'da trafikte tartıştığı kişi tarafın





Şırnak'ın Silopi ilçesinde Terörle Mücadele biriminde görev yapan polis memuru Mehdi Uzun (27), gün gece yol verme kavgası nedeniyle tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklandı. Uzun kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çeşitli suçlardan sabıkası olduğu belirlenen şüpheli her yerde aranıyor.

HENDEK OPERASYONUNDA GÖREV ALDI

İstanbul Üniversitesi'nde Seramik ve Çinicilik bölümünü bitirdikten sonra polis okuluna giden Uzun, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde çalışmaya başladı. Bir süre sonra da geçici görevle Şırnak'a gitti. Hendek operasyonlarına katılan Uzun'un daha sonra tayini de bu bölgeye çıktı.

TRAFİKTE TARTIŞTIĞI KİŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANDI

Önceki gün tayin işlemlerini tamamlamak üzere İstanbul'a gelen Uzun, dün gece trafikte kendisini sıkıştıran bir sürücüyle tartıştı. Tartışma sırasında vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Uzun, kaldırıldığı Bakırköy Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.


Uzun'u bıçaklıyarak ölümüne neden olan Ş.D.'nin yakalandığı bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap