SON DAKİKA



Haber > Gündem > Plakasız kamyonete bırakılan şüpheli not!

Plakasız kamyonete bırakılan şüpheli not!

14 Haziran 2016 Salı - 12:28




Antalya'da belediyenin yol çalışması yaptığı caddeye bırakılan plakasız bir kamyonetin üzerine bırakılan not paniğe neden oldu.





Antalya'da üzerine şüpheli not bırakılan plakasız kamyonet polisi alarma geçirdi. Olay yerine gelen araç sahibinin, kamyoneti parkeden personelinin istifasını istemesi ise dikkat çekti.

Olay saat 10.00 sıralarında Kızılsaray Mahallesi Tonguç Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Büyükşehir Belediyesinin kavşak çalışması yaptığı cadde girişindeki MOBESE kameralarının altında plakasız bir kamyonet ve üzerinde 'Bombaları getiren ey halk! Evet sen bile. Uyan uyan etrafına bak! Zamana karşı devrim' yazılı not gören çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler ön incelemenin ardından, bölgeyi güvenlik şeridine aldı. Araç çevresinde inceleme yapan ekipler, araç içine bırakılan bir kartvizitten Mehmet Öztürk'e ulaştı. Öztürk, aracı yeni aldığını ve bu nedenle plakasının üzerinde olmadığını ve hemen aracının başına geleceğini söyledi. Öztürk, bu sırada aracı parkeden personeli Hüseyin Hatam'a hemen kamyonetin başına geçmesini istedi.

Personeliyle aynı anda olay yerine gelen Öztürk, personeli Hatam'a sinirlenerek hemen işyerine gidip istifasını vermesini söyledi. Gerekli evrakların gösterilmesine rağmen kamyonet, otoparka çekildi.


Hatam, annesinin evine gelmesi nedeniyle aracı uygun yere park ettiğini anlatarak, yapıştırılan şüpheli bir kağıdın paniğe neden olduğunu söyledi. Kağıdın kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kamyonete konulduğu öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap