SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK'nın planları deşifre oldu

PKK'nın planları deşifre oldu

06 Ekim 2015 Salı - 13:03




Dağlıca'da 16 askerin şehit olduğu Doski Vadisi'ndeki operasyonların ardından bölgedeki son durumu gösteren istihbaratlar Ankara'da toplandı.





PKK'nın bölge sorumlusu Fehmi Atalay'ın telsiz görüşmelerini de içeren bilgilere göre örgüt bölgede kontrolü yitirdi, halktan destek bulamıyor.Güvenlik kaynaklarına ulaşan Yüksekova- Dağlıca bölgesine ait son istihbarat raporuna göre, Doski Vadisi'ndeki operasyonlar başarıya ulaştı.Geçen ay Yarbay İlker Çelikcan ile 16 askerin şehit haberinin geldiği Dağlıca'da, örgütün halk desteğini tamamen yitirdiği belirtiliyor.Bu bilgilere göre, örgütün tüm direnişi kırıldı, Doçka mevzileri imha edildi. Çok sayıda yaralısına artık bakamıyor, hatta ağır yaralıların hayatına son veriyor.Ayrıca, bölgedeki teröristler kış tertiplenmesi yapamıyor çünkü hem Kandil'den para desteği alamıyor, hem de ihbarlar nedeniye yerleşim yerlerine inemiyor.Kaynaklar, "Dağlıca şehitlerinin kanı yerde kalmadı" değerlendirmesini yapıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap