SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK'nın planı deşifre oldu

PKK'nın planı deşifre oldu

29 Nisan 2016 Cuma - 11:12




Mardin’in Nusaybin ilçesinde yürütülen terör operasyonlarında ele geçirilen krokiler istihbarat birimlerini harekete geçirdi.





 PKK’lıların hedefi deşifre oldu Etkisiz hale getirilen teröristlerin elinde Doğu Karadeniz Bölgesi’ne sızmak amacıyla belirledikleri stratejik noktaların krokisi ele geçirildi.

KROKİ BULUNDU

Mardin’in Nusaybin ilçesinde güvenlik güçleri tarafından başlatılan operasyonlar devam ediyor. Bölgede yürütülen operasyonlar sırasında çok sayıda silah ve mühimmatın yanı sıra teröristlerin hain planını deşifre eden çok önemli bir belge ele geçirildi. Güvenlik güçleri,yaptıkları aramalarda Karadeniz Bölgesi’ne sızmak için stratejik noktaların krokisini ele geçirdi.

DUYARLI OLUN

Hain planın deşifre olmasının ardından istihbarat birimleri de harekete geçerek Karadeniz Bölgesi’ndeki güvenlik güçlerine “gizli” koduyla bir mesaj gönderdi. Gönderilen mesajda, “PKK terör örgütü bazı grupların Karadeniz Bölgesi’ne sızmak için stratejik noktaları belirlemiştir. Bu konuda birimlerimiz daha duyarlı olmalıdırlar” ifadelerine yer verildi.


MUTLAKA ARAYIN

Karadeniz Bölgesi’nde bulunan güvenlik güçleri ise krokide belirlenen stratejik noktalara yönelik operasyon düzenleyerek adeta kuş uçurtmuyor. Yüksek kesimlerde vatandaşlarla da görüşen jandarma ekipleri, yöre halkından şüpheli gördükleri kişilerle asla temasa geçmeden mutlaka 156 Jandarma hattını aramalarını istedi. Bölgedeki güvenlik tedbirleri artırıldı.

Kemal Bektaş

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap