SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK'nın kiralık katilleri!

PKK'nın kiralık katilleri!

02 Şubat 2016 Salı - 09:51




PKK'lı keskin nişancıların arkasından Sırp, Kanadalı ve İngiliz askerler çıktı. Yabancı teröristlerin PKK'lılara gözü sabitleyen, kırpmayı önleyen, ge





PKK, Cizre ve Sur'da köşeye sıkışınca bir anda strateji değiştirdi. Daha önce hiç kullanmadığı silah olan keskin nişancı tüfeklerine sarılan teröristler bu sayede uzak mesafelerde kalıp kolay av olmadı. PKK'nın bu değişikliğe gitmesinde ise Üst Akıl'ın parmağı çıktı. Teröristlerin yardım istediği yabancı istihbarat örgütleri; kendi askerlerini göndererek PKK'nın Kanas'lara sarılmasını sağladı. Sırp ve Kanadalı keskin nişancıların Sur ve Cizre'de yakalanmasının ardından; yabancı ajanların PKK'lı teröristleri keskin nişancılık konusunda eğittiği ve önemli silah ile lojistik yardımında bulunduğu anlaşıldı.

GÖZLERİNİ KIRPMIYORLAR

Bölgede keskin nişancı ateşi altında kalan güvenlik güçleri de; kendilerinin koruyucu bulunmayan boyun, koltuk altı ve baldırdan hedef alındığını söyledi. Güvenlik güçleri bu noktalarda atar damarların olduğunu ve atışların ancak büyük bir ustalıkla yapılabileceğini vurguladı. PKK'nın daha önce böyle bir becerisi olmadığını söyleyen uzmanlar ise PKK içindeki yabancı teröristlerin bu işte parmağı olduğunu belirtti.

YABANCI AJAN KAYNIYOR

Bu iddialar Cizre ve Sur'da yakalanan yabancı uyruklu keskin nişancılar ile kanıtlanırken, terör örgütüne ait noktalarda yapılan aramalarda başka bir gerçek daha ortaya çıktı. İlaç malzemeleri arasında bulunan göz damlalarının yurt dışında askeri amaçlı üretilen bir güçlendirici olduğu anlaşıldı. Yapılan incelemelerde damlanın keskin nişancılar için üretilen görüş kesinleştirici, göz sabitleyici ve göz kırpmayı önleyici özellikleri olduğu belirlendi. Ayrıca içinde Chlorin e6 maddesi de bulunan göz damlalarının bu sayede çıplak gözle gece görüşü de sağladığı anlaşıldı.


SENSÖRLÜ DÜZENEKLER

PKK'nın boşaltmak zorunda kaldığı noktalarda daha önce el yapımı bomba düzenekleri bulunurken, son noktalarda hareket ve ses sensörlü bombalar da bulunduğu ortaya çıktı. Bu düzenekler de PKK'nın yabancı örgütler tarafından beslendiği ve yönlendirildiğini bir kez daha kanıtladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap