SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK’nın hain planı

PKK’nın hain planı

25 Ocak 2016 Pazartesi - 09:38




PKK terör örgütünün Hakkari Yüksekova'da bulunan iki askeri noktaya yönelik tünel kazdığı iddia edildi.





Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde bulunan Efeler Taburu ve 2.Komando Tugayı'na ait askeri noktaları hedef alan terör örgütü, Orman Mahallesi ve Şahin Tepesi bölgelerinden kazı faaliyeti başlattı. Gazetenin haberinme göre; örgüt, tünel kazma çalışmalarında dikkat çekmemek amacı ile kadın ve çocukları da kullandığı bilgisini verdi.

ŞOK BASKIN YAPACAKLAR

Terör örgütü PKK, yoğun kar yağışı ve kış şartlarına rağmen ilerleme kaydedilen tünel kazma çalışması ile Yüksekova'da bulunan her iki askeri noktaya şok baskın gerçekleştirmeyi hedefliyor. PKK tarafından örgüt içerisinde Yüksekova'da kontrolün kendilerinde olduğu ve her şeyin tek bir hamleye bağlı olduğu propagandası yapılıyor. Ayrıca her sokakta barikat ve mevzilerin sıcak çatışma için hazır olduğu, yüzlerce sokak timinin de Kandil'den gelecek talimatı beklediği örgütün iddiaları arasında yer alıyor.

HAKKARİ'Yİ PİLOT BÖLGE EDİLDİ!

İlkbaharla birlikte büyük bir kalkışma (Serhildan) hazırlığı içerisinde olan terör örgütü PKK, Van ve Hakkari'de yaşları 13 ila 18 yaşında olanları zorunlu askerlik adı altında oluşturduğu sokak timlerine dahil ediyor. Şu ana kadar aileleri tarafından sokak timi uygulamasına girmesine izin verilmeyen 8 çocuk örgüt tarafından kaçırıldı. 5'er kişilik sokak timleri uygulaması ilk olarak Van, Hacı Bekir (Xacort) Mahallesi'nde başlatıldı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap