SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK'lılar TIR sürücüsünü ateşe attı!

PKK'lılar TIR sürücüsünü ateşe attı!

01 Ağustos 2016 Pazartesi - 12:29




Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 3 tırı ateşe veren teröristlerin kendilerine engel olmaya çalışan sürücüyü de ateşe attığı ortaya çıktı.





Karlıova-Erzurum karayolunun Hedro mevkisinde aracı ateşe verildiği için PKK'lı teröristlere engel olmaya çalıştığı için ateşe atılması sonucu yaralanan tır sürücüsü Alihan Kılıç (55), getirildiği Karlıova Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Muş'tan taşıdığı yükü Erzurum'a götürürken bir grup teröristin yolu kestiğini, sürücülerini indirdikten sonra araçları ateşe verdiğini söyledi.

Aracını yakmaya çalışan teröristlere, "2 tırı yaktınız bari bunu yakmayın." diyerek müdahalede bulunduğunu anlatan Kılıç, bunun üzerine teröristlerin kendisini ateşe verdikleri araçtaki alevlerin içine doğru ittiğini aktardı.

"KENDİMİ ÇALILIKLARIN ARASINA ATIM KAÇTIM"

"Elimle yüzümü korumaya çalışınca kollarım ve vücudumun bazı yerleri yandı." diyen Kılıç, şöyle konuştu:


"Bunun üzerine kendimi çalılıkların arasına attım ve yaralı halde olay bölgesinden kaçmaya başladım. Bu sırada araçların yandığını fark eden bir kamyonun geri döndüğünü gördüm. Kamyon sürücüsü beni o halde görünce arabasına alıp, Karlıova Devlet Hastanesine getirdi. Burada tedavi görüyorum. Bütün sermayem gitti, ekmek teknem yandı. Bundan sonra çocuklarıma nasıl ekmek götüreceğim."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap