SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK’da infazlar başladı

PKK’da infazlar başladı

17 Ekim 2015 Cumartesi - 15:48




Tunceli'de bir sığınakta ölü olarak bulunan 3 teröristin örgütün lider kadrosu tarafından infaz edildiğinin değerlendirildiği bildirildi





edildiğinin değerlendirildiği bildirildi

Hakkari Yüksekova’daki operasyonlardaki ele geçirilen mağarada teröristlerin lider kadrosunun kaldığı odaların lüks içinde olduğu, teröristlerin kaldığı odaların ise pislik içinde olduğu görüldü. Tunceli'de bir sığınakta ölü olarak bulunan 3 teröristin örgütün lider kadrosu tarafından infaz edildiğinin değerlendirildiği bildirildi.Güvenlik birimlerinden edinilen bilgilere göre, Hakkari’de Yüksekova’da bölücü terör örgütüne yönelik operasyonlarda güvenlik güçleri ile teröristler arasındaki çatışmalar devam ediyor. Şu ana kadar güvenlik kuvvetlerince girişilen en kapsamlı operasyonda Yüksekova halkının KCK’nın defalarca yaptığı baskı ve ısrarlara rağmen sokaklara çıkmayı reddettiği öğrenildi.KCK üyesi olan silahsız sivil görünümlü 200-300 kişilik bir grupla güvenlik güçlerinin operasyonları engellenmeye çalıştığı, operasyonlara hız kesilmeden ve büyük bir kararlılıkla devam edildiği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap