SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK yine araç yaktı

PKK yine araç yaktı

29 Ağustos 2015 Cumartesi - 12:36




Van’da dün gece bir şantiyeye gelen yüzü maskeli 3 kişi, 6 kamyon ve 2 pikapı ateşe vererek kaçtı.





Edinilen bilgilere göre, olay dün gece Van-Özalp karayolu üzerindeki bir şantiyede meydana geldi. Yüzü maskeli 3 kişi, plakasız kırmızı bir araçla geldikleri şantiyede çalışanların gözü önünde 6 kamyon ve 2 pikapı ateşe vererek olay yerinde uzaklaştı. Olay taş ocağı sahibine haber verilirken, işçiler yangın tüpleri ile araçları kısa sürede söndürdü. Sabah saatlerinde olay yerine gelen jandarma ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

Taş ocağı sahibi Zahir Kandaşoğlu, maddi boyutundan çok manevi boyutunu düşündüklerini belirterek, morallerinin tamamen çöktüğünü söyledi. Kandaşoğlu, “Bizi üzen manevi değerdir. Doğu Anadolu Bölgesi'nin bu ücra köşesinde çalışıyoruz. 400 kişiyi çalıştırıyoruz, hepsi bu köylerin çocukları. Biz düğündeydik. 21.00 sıralarında bekçi beni aradı, şantiyeye yüzü maskeli 3 kişi geldi plakasız bir araç ile. Biz oradan buraya gelene kadar bu araçlarımızı ateşe verip çekip gitmişler. Kimdir, kimlerdir bilmiyoruz. Herhangi bir bilgi gelmedi bize. Bizde o konuyu araştırıyoruz. Olay yerini çok erkenden terk etmişler. Burada atölyede yangın tüplerimiz vardı, arkadaşlarımız müdahale etmişler. Araçlarımızın ön tarafları ateşe verilmiş. Bazılarının önemli bölümlerini yakmışlar, 50 bin TL bir zararımız var. Bizi kahrettiren bu çalışan insanların moralinin bozulması, korku içerisinde yaşamalarıdır. Yoksa başka bir önemi yok” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap