SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK siyasetçileri katlediyor!

PKK siyasetçileri katlediyor!

11 Ekim 2016 Salı - 08:18




Güvenlik güçlerinin operasyonlarıyla ağır darbe yiyen terör örgütü PKK, kanlı saldırılarında asker, polis ve sivillerin yanı sıra kendisine muhalif si





Terör örgütü PKK, yaşamı hiçe sayan saldırılarını 7 Haziran 2015'te gerçekleştirilen milletvekili genel seçimlerinin ardından artırdı. Bölücü terör örgütü, saldırılarında sivillerin ve güvenlik güçlerinin yanı sıra kendisine muhalif siyasetçileri de hedef aldı. 

AK Parti ve HÜDA PAR binalarına yönelik çok sayıda bombalı saldırı düzenleyen, yollara el yapımı patlayıcılar yerleştiren, yol kesip siyasi parti mensuplarını kaçıran ve sürekli tehdit eden PKK'lı teröristler, tehdit ve baskılara rağmen yörede çalışmalarını sürdüren bazı siyasetçileri de katletti.

Örgütün elebaşılarının kendileri gibi düşünmeyen siyasetçilerin hedef alınacağını açıklamasının ardından PKK'lı teröristler, siyasetçilere yönelik kanlı saldırılarını daha da artırdı.

Terör örgütünün yayın organlarında siyasi partiler ve siyasetçileri hedef gösteren haberlerin yayınlanmasının ardından PKK'lı teröristler, AK PartiBeytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman ve 1 Kasım 2015'te Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti Hakkari 1. sıra adayı olan Ahmet Budak'ı öldürdü.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE KATLEDİLDİ 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in Diyarbakır'daki aile mezarlığının çevresine Kurban Bayramı öncesinde patlayıcı tuzaklayan PKK, son olarak dünVan'ın Özalp ilçesinde AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu'yu evinde çocuklarının gözü önünde katletti.

İŞTE PKK'NIN SİYASETÇİLERE YÖNELİK SALDIRILARINDAN BAZILARI

Güvenlik güçlerinin kırsaldaki ve şehirlerdeki kararlı operasyonlarıyla ağır darbe yiyen, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki aşiretlerin liderlerinin ve yöre halkının büyük tepkisiyle karşılaşan PKK'nın siyasetçilere yönelik son dönemdeki saldırılarından bazıları şöyle:




 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap