SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK saldırmaya devam ediyor

PKK saldırmaya devam ediyor

17 Ağustos 2015 Pazartesi - 13:10




Van'da teröristler Askerlik Şubesi binası ile İlçe Jandarma Komutanlığına ait lojmana; Diyarbakır'da ise Topçular Jandarma Karakolu'na bir grup PKK'lı





Alınan bilgiye göre, bir grup terör örgütü mensubu, ilçe merkezinde bulunan Askerlik Şubesi binası ve İlçe Jandarma Komutanlığına ait lojmana parça tesirli el yapımı patlayıcı ile saldırdı.Daha sonra uzun namlulu silahlarla ateş açan teröristlere, askerler anında karşılık verdi.Can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatıldı.Bu arada, olay yeri yakınlarında, kaçan teröristlerden düştüğü belirlenen Glock marka bir tabanca bulundu.

DİYARBAKIR'DA DA OPERASYON BAŞLATILDI

Diyarbakır'ın Hani İlçesi'ndeki Topçular Jandarma Karakolu'na bir grup PKK'lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenledi. Saldırıda ölen ve yaralanan olmadı.Hani İlçesi'ndeki Topçular Jandarma Karakolu'na bugün saat 10.00 sıralarında bir grup PKK'lı terörist, uzun namlulu silahlarla saldırıda bulundu. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesiyle kısa süreli bir çatışma çıktı. Ölen ve yaralananın olmadığı saldırının ardından kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan operasyon sürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap