SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK, iflasın dibine vurdu!

PKK, iflasın dibine vurdu!

05 Mart 2017 Pazar - 08:42




KDP Sincar Askeri Sorumlusu Lezgin, Suriyeli Peşmergelere saldırı yapan PKK'ya sert tepki gösterdi ve "PKK, iflasın en dibine vurmuş durumda." dedi.





Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Peşmerge Genelkurmay Başkanı Cemal Muhammed'le birlikte basın toplantısı düzenleyen Irak'ta Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) Sincar Askeri Sorumlusu Serbest Lezgin, terör örgütü PKK hakkında açıklamalar yaptı.

"PKK, DARBE ÜZERİNE DARBE ALACAK"

Örgütün pek çok bölgede olduğu gibi Sincar'da da istikrarsızlık ve çatışmanın kaynağı olduğunu söyleyen Lezgin, "PKK, bölgede varlık göstermeye başladığından bu yana KDP ve Peşmerge'yi halkın gözünde karalamak için tüm kötülükleri denedi. PKK, KDP'yi DEAŞ'ın bölgede işlediği tüm suçların ortağı gibi göstermeye çalıştı. Şunu herkesin çok iyi bilmesi gerekiyor, Şengal'in, DEAŞ'tan geri alınması için verilen mücadelede yaklaşık 600 Peşmerge şehit oldu. Bu Peşmergelerin hiçbiri Şengal halkından değildi." dedi.

Lezgin, PKK'nın durumunun çok kötü olduğuna da vurgulayarak, "PKK, iflasın en dibine vurmuş durumda. Tüm dünya, PKK'ya 'siz bir terör örgütüsünüz, siz kötü emellerin peşindesiniz' diyor. PKK, bu şekilde devam ederse darbe üzerine darbe almaya devam edecektir." şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap