SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK düğün bastı

PKK düğün bastı

12 Ekim 2015 Pazartesi - 09:39




Ankara’daki bombalı saldırı sonucu ölenler için izinsiz gösteri yapan bir yapan bir grup, ’Yasımız var’ diyerek düğün bastı.





Rastgele ateş eden maskeli saldırganlar, düğünde org çalan piyanist şantör 28 yaşındaki İbrahim Halil Aslan’ı öldürdü, 35 yaşındaki İbrahim Ağar ve 14 yaşındaki Y.B.’yi de yaraladı.

Olay, saat 21.30 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi 19 Mayıs Mahallesi 1033 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, Ankara’daki bombalı terör saldırısında ölenler için izinsiz gösteri yapan bir grup, sokakta devam eden düğünü görüp, iddiaya göre ’Yasımız var, düğünü sonlandırın’ dedi. Düğün sahiplerinden olumsuz yanıt alan grup, bir müddet tartıştıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Yaklaşık 10 dakika sonra düğünün yapıldığı yere gelen yüzleri maskeli bir grup, tabanca, av tüfeği ile rastgele ateş açtı. Gruptan bazı kişiler ise kalabalığın olduğu yere molotof kokteyli attı. Yüzleri maskeli grubun silahlı saldırısında düğünde org çalan piyanist şantör İbrahim Halil Aslan, başına, göğsüne ve kollarına isabet eden kurşunlarla ağır şekilde, İbrahim Ağar kasığından, Y.B. ise vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. Yaralılar, yakınlarına ait bir otomobil ile Numune eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan İbrahim Halil Aslan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kasığından yaralı olan İbrahim Ağar’ın ise sağlık durumunun ciddi olduğu, Y.B.’nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Yüzlü maskeli saldırganları yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap