SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK düğün bastı

PKK düğün bastı

07 Ağustos 2015 Cuma - 09:51




Diyarbakır'da yüzü maskeli ve silahlı YDG-H'li grup, bir kına gecesini basarak savurdukları tehditlerle düğünü iptal ettirdiler.





Edinilen bilgilere göre olay, Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesine bağlı Seyrantepe semti Aziziye Mahallesi 600. sokakta meydana geldi. Sokakta bulunan evde kına gecesi yapan vatandaşlar halay çektikleri esnada yüzlerinde maske ve ellerinde uzun namlulu silah bulunan YDG-H'li bir grup kına gecesini basarak burada bulunanlara 'Düğün iptal olur, yoksa kan akıtırız' diyerek tehditler savundular. Yaşanan olay üzerine kına gecesinde bulunanlar bir anda sağa sola karışırken yapılan düğünün iptal edilmesiyle grup evden ayrıldı.Evden ayrılan YDG-H'li grup daha sonra Seyrantepe kavşakta güvenlik önlemi alan polis ekiplerine de ses bombası ve havai fişeklerle saldırmasıyla bölgeden kaçtı. Polis ekipleri düğün basan ve zırhlı ekip otolarına saldıran yüzü maskeli ve silahlı kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap