SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK avı!

PKK avı!

02 Ağustos 2015 Pazar - 09:25




İstihbarat birimlerinin uyarısı üzerine Karadeniz bölgesinde denetimlerini artıran jandarma ve polis düzenledikleri operasyonlarda 3 terör örgütü üyes





İSTİHBARAT UYARDI

Şanlıurfa Suruç’ta meydana gelen canlı bomba katliamının ardından eylemlere başlayan PKK terör örgütlerine yönelik istihbarat birimleri, Diyarbakır’dan yola çıkan 15 kişilik bir grubun Karadeniz bölgesine sızmaya çalıştığı bilgisini tüm illerdeki jandarma ve emniyet yetkililerine iletti. Uyarıların ardından polis ve jandarma ekipleri harekete geçti.

HAPSİ BOYLADILAR

Güneydoğu illerinden bölgeye sızılabilecek tüm güzergâhlar kontrol altına alındı. Yapılan denetimlerde Giresun’un Alucra ilçesinde terör mensuplarına yardım ve yataklık yaptıkları iddia edilen 1'i kadın 3 terörist araçlarındaki erzaklarla birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Örgüt üyesi oldukları belirtilen 3 kişi daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mutlaka ihbar edin

Yaşanan bu olay sonrası Alucra ve çevre ilçelerde denetimler artırıldı. Ayrıca Trabzon’un Çaykara, Maçka ve Akçaabat ilçelerinin kırsalından gelen ihbarları değerlendiren jandarma ekipleri, 6 gündür arama çalışmalarını sürdürüyor. Bu arada yetkililer, vatandaşları şüpheli kişi gördüklerinde 155 Polis İmdat ve 156 Jandarma hattına ihbar etmeleri yönünde uyardı.

Kemal BEKTAŞ 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap