SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK AK Parti'li başkanı kaçırdı

PKK AK Parti'li başkanı kaçırdı

29 Mart 2016 Salı - 13:38




AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, partilerinin İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya'nın, terör örgütü PKK üyeleri tarafından kaçırıldığı





Yeşilyurt yaptığı açıklamada, AK Parti İspir İlçe Başkanı Çetinkaya'nın, kardeşi Şahin Çetinkaya ve beraberindeki bir kişiyle Erzurum'dan Şanlıurfa'ya gittiğini söyledi. Çetinkaya ve kardeşinin içinde bulunduğu otomobilin, Bingöl'ün Genç ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi arasında terör örgütü PKK üyeleri tarafından durdurulduğunu ifade eden Yeşilyurt, şunları kaydetti: "Araçlarını durdurup, terör örgütü propagandası yapmışlar. Kimlik kontrolünde kardeşinin üzerinden AK Parti kimliği çıkmış. Hanginiz başkan diye sormuşlar, Salih Zeki başkanımız da kendisinin İspir ilçe başkanı olduğunu söylemiş. Kendisinin gözlerini bağlayıp götürmüşler. Kardeşini ve yanlarındaki kişiyi de serbest bırakmışlar. Kardeşi ve yanındaki kişi, şu an Lice ilçesindeki Duru Jandarma Karakol Komutanlığında bekliyor."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap