SON DAKİKA



Haber > Gündem > PKK 15 işçiyi kaçırdı

PKK 15 işçiyi kaçırdı

25 Temmuz 2015 Cumartesi - 09:56




Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde termik santrale kömür çıkaran bir şantiyeyi basan bir grup PKK'lı terörist, 6 iş makinesini yaktıktan sonra 15 işçiyi kaçı





Şantiyeyi basan teröristler 6 iş makinesini yaktıktan sonra 15 işçiyi kaçırdı.Bir süre alıkonulan 15 işçi az önce serbest bırakıldı.

Silopi'nin Görümlü ve Çalışkan beldeleri arasındaki Cudi Dağı'nda bulunan Silopi Elektrik A.Ş.’ye ait termik santrale kömür çıkartan özel bir şirketin şantiyesi bugün sabah saatlerinde bir grup PKK'lı tarafından basıldı. Şantiyede bulunan 6 iş makinesini yakan terörist grup daha sonra, şantiyedeki 15 işçiyi de yanlarına alarak uzaklaştı. Olayın duyulmasından sonra bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Teröristler, olay yerinden uzaklaştıktan bir süre sonra alıkoydukları işçileri serbest bıraktı.Bu arada, saldırı nedeniyle ilçeye elektrik sağlayan hattın beslendiği termik santralin kömür üretim sahasında çalışmaların durduğu, bunun da enerji sıkıntısına yol açabileceği öğrenildi.Aynı şantiyeyi 4 gün önce de basan PKK'lı teröristler iş makinelerini ateşe vermiş, kaçırdıkları 2 işçiyi ise daha sonra serbest bırakmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap