SON DAKİKA



Haber > Gündem > Pis kokuya "Karadeniz usulü" çözüm

Pis kokuya "Karadeniz usulü" çözüm

13 Haziran 2012 Çarşamba - 17:07




Trabzon’un en işlek caddelerinden Uzun Sokak caddesinde özellikle yaz aylarında sıcakların artması ile başlayan kanalizasyondan kaynaklı pis koku, hem





Gün boyu lağım kokusunun hakim olduğu Uzun Sokak'ta esnaf, kokuyu önlemek için ise ilginç bir çözüm buldu. Lağım kokusunun geldiği rögar kapaklarının üzerini gazete ile örten ardından üzerine su döken esnaf, gazetenin yere yapışması ile birlikte lağım kokusunu engellemeye çalışıyor. Pide dükkanının hemen önünde bulunan kanalizasyondan kaynaklı kokuya artık dayanamadıklarını ifade eden esnaf Turan Kılıç “5-6 kere ilgili yerleri aradık ama çözüm bulunamadı. Hiç gelen giden ilgilenen yok. Buna bir çare bulmaları gerekiyor. Uzun Sokak’ın trafiğe kapandığından beri bu problem var. Denizden geliyor diyorlar ama burayı tamamen açıp bakmalarını, çözüm bulmalarını istiyoruz. Biz gıda üzerine çalıştığımız için müşterimiz etkileniyor. Başka bir çözümü yok gazete ile kapatarak kokuyu gidermeye çalışıyoruz. Bu koku bütün esnafları etkiliyor. Buradan geçen halkı bile etkiliyor. Müşterilerimiz dükkanımızdaki lavabodan geliyor sanıyor biz de mahcup oluyoruz ve müşteri kaybediyoruz. Böylesine güzel bir sokağa bu pis kokuyu yakıştıramıyoruz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap