SON DAKİKA



Haber > Gündem > Pınar Gültekin'in katil zanlısının ailesinden savcılığa başvuru

Pınar Gültekin'in katil zanlısının ailesinden savcılığa başvuru

23 Temmuz 2020 Perşembe - 12:24




Muğla'nın Ula ilçesinde korkunç bir şekilde katledilen Pınar Gültekin'in katil zanlısının ailesi, cinayet hakkında haberlerin engellenmesi için savcılığa gizlilik talebinde bulundu.





Muğla’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’i vahşice öldürdüğü belirtilen evli ve bir kız çocuğu babası katil zanlısının cinayeti itiraf etmesinin ardından tutuklanıp cezaevine gönderildi. Odatv'nin haberine göre cinayete tepkiler sürerken katil zanlısının ailesi savcılığa başvurarak, Gültekin cinayetini konu alan haberlerin engellemesi için gizlilik kararı talep etti.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz’da Akyaka Mahallesi’nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablası ile telefonla görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Ailesinin, Akyaka Jandarma Komutanlığı’na kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada, Gültekin’i tanıyan kişilerin listesi çıkarılmış ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuştu.

Pınar'ın katilinden kan donduran ifade! "Yandı mı diye ara ara kontrol ettim"Türkiye Gözaltına alınan genç kızın eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı, cinayeti itiraf etti. Avcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap