SON DAKİKA



Haber > Gündem > Peş peşe FETÖ operasyonları

Peş peşe FETÖ operasyonları

01 Mayıs 2019 Çarşamba - 16:59




Yalova,Bursa ve Balıkesir'de düzenlenen FETÖ/PDY operasyonlarında çok sayıda kişi gözaltına alındı.





Savcılar düğümeye bastı. Peş peşe FETÖ operasyonları. Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Yalova veBursa’da düzenlenen operasyonlarda FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü'ne üye olduğu suçlaması ile 9 polis gözaltına alındı.  
Yalova  Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında düğmeye basıldı. Yalova ve Bursa illerindeki farklı adreslere eş zamanlı operasyonlar yapıldı. Operasyonlarda biri vazifedel, 2’si ihraç 3 komiser yardımcısı ile görevden ihraç edilen 6 polis memuru gözaltına alındı. 9 şüphelinin sorgularının devam ettiği bildirildi.
 
Balıkesir'de 7  gözaltı
 



FETÖ/PDY ile mücadele kapsamında Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Terörle  Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gönen, Kocaeli, Akhisar, Konya ve Şırnak  cumhuriyet başsavcılıklarınca yürütülen soruşturmalar kapsamında aranan  aralarında astsubay, uzman çavuş, hemşirenin de bulunduğu 6 şüpheliyi gözaltına  aldı.Ayrıca, İstanbul'da görevliyken açığa alınan ve etkin pişmanlık  hükümlerinden faydalanmak için teslim olan bir astsubay gözaltına alındı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap