SON DAKİKA



Haber > Gündem > Pendik’te silah ticareti operasyonu

Pendik’te silah ticareti operasyonu

07 Ağustos 2023 Pazartesi - 11:09




Pendik’te ekipler, silah ticareti yapıldığı belirlenen depoya operasyon düzenledi.





Silah ticareti yaptığı belirlenen bir şahsa 2 bin 864 TL idari para cezası uygulanırken, diğer şahıs hakkında ise adli işlem başlatıldı.
Pendik ilçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan bir adreste silah ticareti yapıldığı belirleyen ekipler, geçtiğimiz Pazar günü saat 17.30 sıralarında belirlenen adresteki depoyu takibe aldı. Takibi yapılan adrese F.A. isimli şüphelinin geldiği ve silah satıcısı olan A.T.’den malzeme aldığı sırada depoya operasyon gerçekleştiren ekipler şüphelileri suçüstü yakaladı. Depo içerisinde yapılan aramada, 19 adet uzun namlulu av tüfeği, 24 adet pompalı tüfek, 8 adet dipçik tutmacı, 10 adet pompalı tüfek aparatı, 4 adet pompalı tüfek nişangahı ve 2 bin 500 TL para ele geçirildi. Konu ile ilgili yakalanan şahıslardan F.A.’ya “2521 Sayılı Kanuna Muhalefet” çerçevesinde 2 bin 864 TL idari para cezası uygulanırken, A.T. hakkında “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan adli işlem başlatıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap