SON DAKİKA



Haber > Gündem > Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralı

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 2 asker şehit oldu, 4 asker yaralı

11 Eylül 2022 Pazar - 17:36




Milli Savunma Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre; Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 2 askerimiz şehit oldu, 4 askerimiz yaralandı.





Irak'ın kuzeyindeki çatışmada 2 asker şehit oldu.

Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan bir açıklama yapıldı. Açıklamada, Pençe-Kilit operasyon bölgesinde arama tarama faaliyetindeki askerlerle bölücü terör örgütü üyeleri arasında çatışma çıktığı belirtildi.

Çatışmada Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım, Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu şehit oldu. 4 asker de yaralandı. Yaralı askerler tedavi altına alındı.

Bölgedeki operasyonların devam ettiği bildirildi.

MSB'den yapılan açıklamada, "Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 11 Eylül 2022 tarihinde, Arama Tarama faaliyeti esnasında BTÖ mensupları ile çıkan çatışmada,  P. Uzm. Çvş. Harun YILDIRIM ve P. Uzm. Çvş. Savaş BORLU şehit olmuş, 4 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bölgede operasyonlar devam etmektedir." denildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap