SON DAKİKA



Haber > Gündem > Pelin’in katili psikopat çıktı! Acılı baba ilk kez konuştu

Pelin’in katili psikopat çıktı! Acılı baba ilk kez konuştu

21 Ocak 2023 Cumartesi - 16:31




Malta’da yaşayan 30 yaşındaki iç mimar Pelin Kaya'yı aracı ile ezen Fransız asıllı saldırgan, kaza sonrası yerde yatan yaralı kadına taşla saldırdı. Korkunç olayla ilgili Baba İsmet Kaya, "Yılbaşında burdaydı, içime doğmuştu 'Gitme kızım' demiştim ama o da ecelini orada buldu" dedi.Öte yandan katilin halihazırda psikiyatrik tedavi gördüğü belirttildi.





Olay, Malta'nın Gzira kentinde Testeferrata Caddesi'nde, 18 Ocak Çarşamba gecesi saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Jeremie Camilleri'nin kullandığı siyah araç, önce benzin istasyonuna ardından da hemen yakınındaki fast-food restoranına çarptı. Daha sonra, olay sırasında restoranda arkadaşlarıyla doğum gününü kutlayan 30 yaşındaki Pelin Kaya'yı ezdi. Araç sürücüsü, çarptığı Kaya'ya ayrıca taşlar attığını ve yardım etmek isteyenlere de engel oldu.

Malta polisi, saldırgan tavırlar sergileyen araç sürücüsü Camilleri'yi elektro şok tabancası yardımıyla gözaltına aldı. Pelin Kaya'nın yakınlarının ve Türkiye'nin Valetta Büyükelçiliği yetkililerinin de hazır bulunduğu ilk duruşmada, Hakim Joe Mifsud, 33 yaşındaki Camillieri'nin kasten öldürme suçlamasıyla tutuklu yargılanmasına karar verdi.

"YILBAŞINDA BURADAYDI İÇİME DOĞDU 'GİTME KIZIM' DEMİŞTİM"

Baba İsmet Kaya, " Olayı şöyle duydum, kızımın salı akşamı yaş günüydü. Akşam 8-10 saatleri arasında konuştum, doğum gününü kutladım. Görüntü konuştuk, ondan sonra, 'doğum gününü arkadaşlarımda kutlayacağız onların da selamı var' dedi.

'Tamam kızım doğum günün kutlu olsun' dedim. İnternetten çiçekler gönderdim, babalık görevimi yaptım. Sabah ablası odasında uyurken çığlıkla kalktı. Kabus görürdü genelde, annesi koştu. Kabus gördü zannettim. Orda Berivan diye bir arkadaşı var, ilk okuldan beri arkadaşlar. Orda kulağında telefon, 'Baba Pelin'i kaybettik' dedi. Aldım telefonu 'Berivan ne oldu?' dedim. Dedi ki, 'İsmet amca, Pelin'i kaybettik' dedi. 'Nasıl olur, inanmıyorum' dedim. 'Trafik kazası, araba çarptı Peline' dedi. " diye konuştu


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap