SON DAKİKA



Haber > Gündem > Partililerden iki şey istedi

Partililerden iki şey istedi

17 Ocak 2015 Cumartesi - 16:50




MHP Trabzon milletvekili Koray Aydın partisinin ilçe kongrelerini yakından takip ediyor.





Bugün de Yomra İlçe Teşkilatı'nın kongresinde konuşan Koray Aydın 2015 genel seçim çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. MHP'li Koray Aydın partililerden 2 şey istedi: Mahallelerden örgütlenmeye başlanılacak ve herkes partiye üye kaydettirmek için adeta yarış içerisinde olacak.

MHP'li Aydın'ın konuşmasından öne çıkan kısımlar şöyle:

'İLK GÖREV ÜYE TOPLAMAK'

"7 Haziran’da bir genel seçim var. Bu seçim Türkiye’nin geleceğini belirleyecek. Seçimler siyasi partilerin kantara çıktığı günlerdir. O gün kantara çıkılıyor, tartılıyorsunuz. Bütün emekleriniz o gün sonuca dönüşüyor. Herkes ne yapacaksa o gün için yapacak. Trabzon’un en zinde en formda partisiyiz. Bir şey yapmak gayretinde olan insan sayısının oldukça fazla olduğu bir siyasi partisiyiz. Mahalli seçimlerde oyumuzu belediye meclis üyeleri bazında 100 bine ilçe dolayında 90 bine çıkardık. 120 bini geçen parti ikinci milletvekilini alıyor. Biz Trabzon’da MHP olarak coşkumuzu mahallli sonuçlardan sonra da devam ettirdik. Umut ediyorum bu artarak devam edecek. İlçe kongrelerimizi tamamlamak üzereyiz. Bugün ve yarın 5 kongremiz var. Hafta içinde de Vakfıkebir okongremizi yapacağız. Değerli arkadaşlar bu kongreler sürecinde hemen hemen her gittiğim yerde söylediğim bir ko nu var: Seçilenlerin başarı çıtası üye sayısına göre ölçülecek. Her arkadaşımız ilçeye gelecek üye kayıt fişi isteyecek, üye toplayacak. Diyeceksiniz ki üye kaydetmek nedir? En büyük siyasal faaliyettir. Üye olmak demek bir kişinin oy verme iktisadının kayıt altına alınmasıdır. Kolay bir iş değildir. Onu ikna etmeye çalışırsınız. Onu ikna etmek için bilgi ve birikiminiz yetersizse yeni şeyler öğrenirsiniz. Kongreden sonraki ilk toplantıda derhal üye kaydı ile organizasyona gidilecek."

AKP'DEN GİDEN MHP'YE GELİYOR

"Seçmenin ikinci tercih, olan bir partiyiz. Bu veri partinin büyümesi için çok önemlidir. Dengeler bu seçimlerde oluştu. AKP’den memnun olmayanların tercih ettiği siyasi parti MHP’dir. Buna dikkat edelim. Bu önemli bir siyasal gelişme."


MAHALLELERDE DE ÖRGÜTLENİLECEK

"Mahallelere göre örgütleneceğiz. Kongre bittikten sonra 2 ay içerisinde teşkilatlarımız mahalle yönetimlerini kuracaklar. Onun da kriterlini verdik . Nüfusa göre 2-3 kişiden başlayacak. Hatta 20 kişiye kadar her mahallenin yönetimleri oluşturulacak. İnşallah kongremizi yaptıktan sonra 1.5 ay içerisinde tamamlayıp harekete geçeceğiz. Seçimlerde sandıkları kontrol edeceğiz. Hırsızlığa izin vermeyeceğiz bu sefer."

AKP'YE VERİLEN OY ÖCALAN İÇİN VERİLECEK

"Alman istihbaratı bir açıklama yaptı. Biz de dinledik Türkiye’yi diyorlar. İşaret veriyor diyor ki "sen ne yaptıysan benim kayıtlarda var. Beni yamana atma. Şu anda devletin MİT’i ülkeyi yöneten iktidar adına Öcalan ile pazarlık ediyor. Seçimden sonra Öcalan affedilecek. Örgütün dağ kadrosu da bu affın içerisine girecek. Yeni bir anayasa için anlaşmış durumdalar. Hek yere duyurmak adına söylüyorum. AKP'ye verilecek oy Öcalan’ın serbest edilmesi için verilecek oydur."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap