SON DAKİKA



Haber > Gündem > Paris yine karıştı

Paris yine karıştı

18 Kasım 2015 Çarşamba - 09:23




Teröristlerden birini yakalamak için yapılan operasyonda polis mahalleyi kuşattı, çatışma çıktı.





Operasyonda katliamın planlayıcısı Abdelhamid Abaaoud'un hedeflendiği belirtiliyor. Evde firari zanlılardan Salah Abdeslam'ın da olabileceği kaydediliyor.Operasyonda 3 terörist öldürüldü, 3 terörist yakalandı. Bir kadın canlı bombanın intihar yeleği ile kendisini patlattığı belirtiliyor.Paris'te bu sabah sıcak saatler yaşandı. Paris'in kuzeyinde ST. Deniz bölgesinde bir mahalleyi kuşatma altına alan Fransız polisi operasyon düzenledi. Baskında 3 terörist öldü, 3 kişi yakalandı.Operasyon Türkiye saati ile sabah 05:45 sularında başladı. Yüzlerce özel harekat polisinin sevkedildiği bölgede, polis halka sokağa çıkmamaları yönünde anonslar yaptı. Operasyon yapılan bölgede geçtiğimiz günlerde bir hücre evi ortaya çıkarılmıştı. 

SALDIRILARIN PLANLAYICISINA YÖNELİK İDDİA

Kısa süre sonra polisin operasyondaki hedefinin Paris katliamının planlayıcısı olduğu belirtilen firari zanlı Abdelhamid Abaaoud olduğu ortaya çıktı. Evde firari zanlılardan Salah Abdeslam'ın da olabileceği kaydediliyor.

 SİLAH SESLERİ VE 7 PATLAMA DUYULDU

 Uzun süren çatışmalar sırasında silah seslerinin yanı sıra 7 ayrı patlama sesi de duyuldu.  2 polisin yaralandığı çatışmada Fransız ordusu da destek için geldi.


 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap