SON DAKİKA



Haber > Gündem > Paralel yapılanma devlet için tehdittir

Paralel yapılanma devlet için tehdittir

11 Mayıs 2016 Çarşamba - 14:33




Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.





Başbakan Yardımcısı'nın açıklamalarından satırbaşları;

"PARALEL YAPILANMA DEVLET İÇİN TEHDİTTİR"

Paralel Devlet Yapılanması örgütü,  sadece hükümet ve AK Parti için değil, devlet için bir tehdittir, demokrasi ve  hukuk sistemi açısından büyük bir tehlikedir. Bu örgütün güvenlik ve yargı  bürokrasisi üzerinden kalkıştığı darbe girişimleri sadece hükümeti değil, devleti  ve devletin ayakta kalmasını sağlayan kurumları devirmeye yönelikti."

Bu örgütün  amacı, esaret rejimi kurmak ve Türkiye'yi yabancı güçler adına uydu ülke haline  getirmekti. Bu hayalet ve asalak yapı, demokratik araçları, demokrasiye kastetmek  için istismar etmiştir. Örgüt öncelikle kendisine manevi duygularla destek olan  insanlara ihanet etmiştir, devleti ele geçirmeye çalışan bir casusluk şebekesine  dönüşmüştür."

"BİRİLERİ ÜMİTLENMESİN"


"Terörle mücadele) AK Parti'nin kongresi  var, yeni bir hükümet kurulacak, geçiş süreci. 'Acaba bu mücadelede bir duraksama  olur mu, bir rehavet oluşur mu?'diye birileri ümitlenmesin. Hükümetimiz görevinin  başındadır ve bu mücadele bu süreçte de aynı kararlılıkla devam etmektedir." 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap