SON DAKİKA



Haber > Gündem > Paralel yapı operasyonu

Paralel yapı operasyonu

25 Mayıs 2015 Pazartesi - 14:47




Antalya merkezli 5 ilde düzenlenen "Paralel Yapı" operasyonunda aralarında emniyet müdürü, amiri ve polis memurunun da bulunduğu altı kişi gözaltına a





Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya, İzmir, Burdur, Şanlıurfa ve Batman'da "paralel yapı" iddialarına yönelik operasyon düzenledi.

Operasyonda, hakkında yakalama kararı çıkartılan 13 kişiden eski İstihbarat Daire Başkan Yardımcısı Mehmet E'nin de arasında bulunduğu altı emniyet mensubu gözaltına alındı. Operasyon kapsamında aranan yedi kişiden 6'sı hakkında "tutuklama" kararı bulunduğu belirtildi. Zanlıların, "Örgüt kurmak ve yönetmek, evrakta sahtecilik, haberleşmenin gizliliğini ihlal, aleni olmayan konuşmaları dinlemek ve kaydetmek" suçlamalarıyla ifadelerinin alındığı bildirildi.Öte yandan bugün Konya merkezli 19 ilde de "paralel yapı" operasyonu gerçekleştirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap