SON DAKİKA



Haber > Gündem > Paralel yapı operasyonu: 30 gözaltı!

Paralel yapı operasyonu: 30 gözaltı!

13 Ocak 2016 Çarşamba - 09:57




Adana Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri paralel yapı iddialarına yönelik operasyon düzenledi.





İstanbul, Ankara, Adana ve Antalya olmak üzere 4 ilde yapılan operasyonda Eski Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Eski İl Genel Sekreter Vekil Ferhat Yüksel, Eski Adana Ticaret Borsası Başkanı Muammer Çalışkan, işadamı Mustafa Vural ile Adana İmamı olduğu iddia edilen Ömer Ekinci'nin de aralarında bulunduğu 30 kişi şafak vakti yapılan operasyonda gözaltına alındı.Zanlılar Adli Tıp'ta sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Zanlılar, paralel yapıya görevlerini yaptıkları sırada para aktarma, yarar sağlama, resmi belge sahteciliğiyle suçlanıyor.Zihni Aldırmaz, Kenan Evren Bulbarı'ndaki evinde gözaltına alındıktan sonra basın mensuplarına ne ile suçlandıklarını bilmediklerini, sülalesinde paralel yapı ile alakası olan kimsenin olmadığını söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap