SON DAKİKA



Haber > Gündem > Paralel yapı operasyonu: 27 gözaltı

Paralel yapı operasyonu: 27 gözaltı

08 Aralık 2015 Salı - 12:27




İstanbul merkezli 13 ilde düzenlenen paralel yapı operasyonunda 27 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan emniyet mensuplarının 17-25 Aralık operasyo





27 kişi gözaltında... İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 17-25 Aralık operasyonlarını yürüten emniyet görevlilerine yönelik soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında İstanbul dahil 13 ilde bu sabah operasyonlar gerçekleştirildi. Yapılan baskınlarda eski Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya, KOM Daire Başkan Yardımcısı Osman Balcı, KOM Daire Şube Müdürü Alparslan Çalışkan, eski İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcısı Yasin Topçu ile Başkomiser Mehmet Akif Üner'in de aralarında bulunduğu 27 kişi gözaltına alındı. Zanlıların 17-25 Aralık operasyonlarını yürüten isimler oldukları belirtildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap