SON DAKİKA



Haber > Gündem > Para sayma görüntüleri: 2 kişi ifade vermek için adliyede

Para sayma görüntüleri: 2 kişi ifade vermek için adliyede

14 Mart 2024 Perşembe - 11:31




CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında bugün 2 kişinin ifadesi alınacak. Eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve eski İstanbul İl Başkan Danışmanı Can Poyraz, ifade vermek için İstanbul Adalet Sarayı’na geldi. İBB CHP Meclis üyesi Fatih Keleş’in ise daha sonra ifade vermeye gelmesi bekleniyor.





Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanlığı binasında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma başlatıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bugün ifadeler alınacak.

Eski CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve eski İstanbul İl Başkan Danışmanı Can Poyraz, ifade vermek için İstanbul Adalet Sarayı’na geldi.

İki ismin soruşturma savcısına ifade vermesi bekleniyor.

İBB CHP Meclis üyesi Fatih Keleş’in ise ifade vermeye daha sonra gelmesi bekleniyor.


NE OLMUŞTU?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı bazı sosyal medya hesaplarında, “Fatih Keleş’in CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda para destelerini sayarken çekilen görüntüleri ortaya çıktı.” notuyla paylaşılan görüntülere ilişkin maddi gerçeğin ortaya çıkarılması, suç ve suç unsuru bulunup bulunmadığının tespit edilmesi amacıyla resen soruşturma başlatmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
CHP

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap