SON DAKİKA



Haber > Gündem > Para nakil aracının çarptığı yaya öldü

Para nakil aracının çarptığı yaya öldü

03 Ekim 2016 Pazartesi - 11:58




MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde, yolun karşısına geçmeye çalışan 40 yaşındaki Hüseyin Panaz, bir bankaya ait para nakil aracının çarpması sonucu yaşamını





Kaza, dün saat 23.00 sıralarında, Fethiye-Antalya yolu, Karaçulha Mezarlığı Kavşağı'nda meydana geldi. Fethiye'den Antalya yönüne giden Mehmet Büyüksarı'nın kullandığı özel bir bankaya ait 06 FN 0683 plakalı para nakil aracı, yolun karşısına geçmeye çalışan evli ve 2 çocuk babası Hüseyin Panaz'a çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 5 metre savrulan Panaz, yol kenarındaki kaldırıma düşerek öldü.

YAKINLARI TEŞHİS ETTİ

Araç sürücüsü Büyüksarı, kaza yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Üzerinden kimlik çıkmayan Panaz ise yakınları tarafından teşhis edildi. Panaz'ın cesedi, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Fethiye Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Daha sonra yakınlarına teslim edilen Panaz'ın cenazesi bu sabah kılınan namazın ardından Karaçulha Mezarlığı'nda toprağa verildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap