SON DAKİKA



Haber > Gündem > Panzer Tatbikatı Polisi Alarma Geçirdi

Panzer Tatbikatı Polisi Alarma Geçirdi

27 Eylül 2012 Perşembe - 17:52




Giresun'da telsizden geçen "Meydan içerisinde meslektaşlarımızın da bulunduğu silahlı yaralama var" anonsu polisi alarma geçirirken daha sonra "PANZER





GİRESUN - Giresun’da “Panzer” kodlu tatbikat kapsamında yapılan "Belediye meydanında silahlı saldırı" anonsu, polisi alarma geçirdi. Polis ekipleri kısa süre içerisinde Belediye Meydanı'na ve görev yerlerine intikal etti. Polis telsizinden geçen "Belediye Meydanı'nda silahlı yaralama var, yaralılar arasında polis memurları da var" anonsu, polisi alarma geçirdi. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekiplerinin sınav verdiği tatbikatta silahlı saldırganın Fatih Caddesi üzerinde silahla kaçtığı da anonsta yer aldı. Telsizden yapılan anonsla belediye meydanına yönelen polis ekipleri 5 dakika içerisinde olay yerine intikal etti. Kente giriş ve çıkışlar kontrol altına alınırken, Yaklaşık 50’yi aşkın polisin 5 dakika içerisinde görev yerlerinde önlemlerini aldı. Ancak daha sonra telsizden “Panzer” koduyla yapılan anonsun tatbikat olduğu anlaşıldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap