SON DAKİKA



Haber > Gündem > Özlenen tablo!

Özlenen tablo!

16 Şubat 2014 Pazar - 09:45




Türkiye’de yaklaşan yerel seçimler öncesinde adaylar meydanlara çıkarken, Ordu’da ise AK Parti, CHP ve MHP’nin Altınordu ilçesi belediye başkan adayla





AK Parti Altınordu Belediye Başkan adayı Engin Tekintaş, CHP Belediye Başkan adayı Şenel Öztürk, MHP Belediye Başkan adayı Onur Şahin, sabah kahvaltısında bir araya geldiler. Kahvaltı öncesinde birer konuşma yapan adaylar, hedeflerinin Altınordu ilçesine hizmet etmek olduğunu belirttiler. İlk konuşmayı yapan MHP adayı Onur Şahin, "Sevdiğim ağabeylerime başarılar diliyorum. Biz nezaket kurallarını aşmadan, demokratik temayüller sınırları içerisinde güzel bir Altınordu Belediye Başkanlığı seçimi yürütüleceğine inanıyoruz" dedi. SEVİYELİ YARIŞ AK Parti Altınordu Belediye Başkan adayı Engin Tekintaş ise "Altınordu mutluluğun kenti olsun istiyoruz. Burada bulunmaktan mutluyum" diye konuştu CHP’li Şenel Öztürk de şunları söyledi: "Bu yarışta kırıcı, dökücü ya da onur zedeleyecek laf olmayacak. Üçümüz de arkadaşız. Üçümüz de dostuz. Hepimiz yarışacağız. Seviyeli bir yarış olacak. Altınordu’daki yarış seviyeli gidiyor."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap