SON DAKİKA



Haber > Gündem > Özgür Demirtaş’tan manidar gönderme! Çok uyardım faydasını görmedim

Özgür Demirtaş’tan manidar gönderme! Çok uyardım faydasını görmedim

19 Aralık 2021 Pazar - 15:59




Dolar kuru ve asgari ücret hakkında uyarılarıyla dikkat çeken Özgür Demirtaş'tan manidar gönderme geldi. Demirtaş, "Bir ara çok uyardım ama faydasını görmedim" dedi.





Merkez Bankası‘nın ‘döviz kurlarına müdahalede bulunmasına karşı yorumları ve  asgari ücret tahmini ile medyada büyük yankı uyandıran Özgür Demirtaş’tan manidar bir paylaşım geldi. 

Ünlü ekonomist sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, Yılmaz Erdoğan‘ın ‘Organize İşler’ filminden manidar bir alıntı yaptı. Üzeyir karakterindeki Erdal Tosun ile Süpermen Samet karakterine hayat veren Tolga Çevik arasında geçen o replikte şu sözler yer alıyordu…

“- Üzeyir abi sen dilsiz değilsin.
Niye hiç konuşmuyorsun ?
+ Bir ara çok konuştum hiç faydasını görmedim, bıraktım.

Organize İşler 2″

Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın bu paylaşımı sonrası çok sayıda takipçisi ünlü ekonomisti karikatürize etti. Yapılan paylaşımda, sandalyede ters oturan Özgür Demirtaş'ın "Bir ara çok uyardım... Hiç dinlediklerini görmedim. Bıraktım" yazması dikkat çekti.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap