SON DAKİKA



Haber > Gündem > Özgü Namal 10 yıl aradan sonra setlere dönüyor

Özgü Namal 10 yıl aradan sonra setlere dönüyor

12 Haziran 2023 Pazartesi - 15:27




Kurtlar Vadisi'nin Elif'i olarak ününe ün katan Özgü Namal, eşinin ani vefatıyla büyük bir sarsıntı yaşamıştı. Uzun süredir setlerden ve magazin dünyasından uzak olan Namal, 10 yıl aranın ardından yeniden ekranlara dönmek için gün sayıyor.





Efsanevi diziler arasında gösterilen Kurtlar Vadisi'nin önemli rollerinden birine hayat veren Özgü Namal, evlenmiş çocuk sahibi olmuş ve İstanbul'u terk etmişti.
Gözlerden uzak bir hayat yaşayan Namal daha sonra eşi Serdar Oral'ı 6 Ekim 2020 tarihinde kalp krizi nedeniyle kaybetmiş ve İstanbul'a çocuklarıyla dönüş yapmıştı.
Özgü Namal‘ı yıllardır birçok yapımcı setlere dönmesi için ikna etmeye çalışıyordu. Önüne açık çek koyan yapımcı ve kanal yöneticisi bile oldu.
Birkaç dizi ve filme başta sıcak baksa da yazılan senaryolar içine sinmeyince teklifleri reddeden oyuncu son fikrini değiştirdi.
Uzun süredir gözlerden ve setlerden uzak duran Özgü Namal 10 yıl sonra ekrana dönmeye karar verdi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Gold Film’in patronu Faruk Turgut’la çok ses getirecek iddialı bir dizi projesi için hafta sonu el sıkıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap